MENU
5:22 | August 19, 2016

From My Iphone

from my iphone
bykiki-frommyiphone8

Hi babes!

So I’ve started shooting more with both my camera and with my phone lately so that means more posts for you guys!:) I realized I already had more than enough photos to make another “from my iphone” post with photos that I’ve shot but haven’t posted on instagram. That’s why I love this post cause no pictures goes to waste! 😉
So this is a bit of the fun things we’ve been up to lately, hiking, wine tasting, shopping, eating ice cream and nutella crepes, enjoyed the sun and just exploring beautiful BC.

//

Hej finingar! 

Så jag har börjat fotat mer med både min kamera och telefon igen, vilket betyder mer inlägg till er!:) Jag insåg precis att jag hade mer än tillräckligt med bilder för att få till ett “from my iphone” inlägg med bilder som jag fotat men som inte kommit till användning. Därför älskar jag dessa inlägg, för alla bilder kommer till användning! 😉 
Så här har ni lite av de trevliga vi gjort den senaste tiden, hikat i Victoria, varit på vinprovning med härliga människor, ätit glass och nutella crepes, njutit av solen och upptäckt vackra BC. 

9 Responses to “From My Iphone”

  1. Kristy on

    Hej fina du!

    Jag och min sambo har planer på att bo i Kanada i ca 6 månader under tiden som han gör sitt examensarbete. Själv jobbar jag som IT-konsult och har tänkt att jobba under tiden som han pluggar klart. Jag är själv kanadensare och har bott i Toronto, men vi har på senare tid funderat på om Vancouver skulle kunna vara ett alternativ.

    Skulle inte du kunna berätta hur det gick till för er med alla förberedelser inför flytten (blanketter osv) samt lite mer praktiska saker som hur man letar lägenhet och vad man kan förvänta sig för hyra mm. Vad är ditt första intryck av Vancouver? Skulle vara hur snällt som helst om du kunde ge oss lite tips! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)