MENU
5:22 | August 19, 2016

From My Iphone

from my iphone
bykiki-frommyiphone8

Hi babes!

So I’ve started shooting more with both my camera and with my phone lately so that means more posts for you guys!:) I realized I already had more than enough photos to make another “from my iphone” post with photos that I’ve shot but haven’t posted on instagram. That’s why I love this post cause no pictures goes to waste! 😉
So this is a bit of the fun things we’ve been up to lately, hiking, wine tasting, shopping, eating ice cream and nutella crepes, enjoyed the sun and just exploring beautiful BC.

//

Hej finingar! 

SĂ„ jag har börjat fotat mer med bĂ„de min kamera och telefon igen, vilket betyder mer inlĂ€gg till er!:) Jag insĂ„g precis att jag hade mer Ă€n tillrĂ€ckligt med bilder för att fĂ„ till ett “from my iphone” inlĂ€gg med bilder som jag fotat men som inte kommit till anvĂ€ndning. DĂ€rför Ă€lskar jag dessa inlĂ€gg, för alla bilder kommer till anvĂ€ndning! 😉 
SÄ hÀr har ni lite av de trevliga vi gjort den senaste tiden, hikat i Victoria, varit pÄ vinprovning med hÀrliga mÀnniskor, Àtit glass och nutella crepes, njutit av solen och upptÀckt vackra BC. 

9 Responses to “From My Iphone”

  1. Kristy on

    Hej fina du!

    Jag och min sambo har planer pÄ att bo i Kanada i ca 6 mÄnader under tiden som han gör sitt examensarbete. SjÀlv jobbar jag som IT-konsult och har tÀnkt att jobba under tiden som han pluggar klart. Jag Àr sjÀlv kanadensare och har bott i Toronto, men vi har pÄ senare tid funderat pÄ om Vancouver skulle kunna vara ett alternativ.

    Skulle inte du kunna berÀtta hur det gick till för er med alla förberedelser inför flytten (blanketter osv) samt lite mer praktiska saker som hur man letar lÀgenhet och vad man kan förvÀnta sig för hyra mm. Vad Àr ditt första intryck av Vancouver? Skulle vara hur snÀllt som helst om du kunde ge oss lite tips! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)