MENU
19:11 | August 19, 2016

Hossegor Surf Camp

Around the world,videor

Woke up by a messages from Soda Lime this morning saying the video from our surf trip to Hossegor, France with Xtravel was done! Got so excited I had to get out of bed even though it was a little bit too early here in Canada 😉 Haha, I don’t mind though cause now I get more work done before we are heading to the beach this afternoon.
Anyways, this was such an amazing trip. To get to travel and work with such wonderful people is just such a blessing. We had so much fun during the whole week and the Xtravel surf team treated us so good to whole time. Right when I got back to Sweden I just wanted to plan my next trip with Xtravel to go surf again. So hopefully I’ll be traveling with them again soon.

//

Vaknade av ett mess från SodaLime grabbarna imorse som skrev att filmen från vår surfresa till Hossegor, Frankrike tillsammans med X-travel var klar! Blev så exalterad så jag var tvungen att kliva upp för att blogga, även fast det var lite väl tidigt här i Kanada;) Men det gör inget för nu fick jag mer jobb gjort innan vi ska till stranden i eftermiddag. 
Hursomhelst, det här var en helt underbar resa, känner mig så spoiled som får jobba och resa med så underbara människor. Vi hade så roligt och Xtravel-teamet tog så himla bra hand om oss hela veckan. Surf-kampen som vi bodde på var så himla mysigt och avslappnade och helt i min smak. Direkt när jag kom tillbaka till Sverige så ville jag boka en ny surf-resa med Xtravel, så förhoppningsvis åker jag med dom något igen i framtiden.

6 Responses to “Hossegor Surf Camp”

  • kiki on

   Uhm, not sure what the exact size is, but isn’t it just one size in the bigger table? Or am I wrong? Good luck and let me know if you have any other questions! :* Xx

   Reply
 1. Ylva on

  Hej! Funderar på att åka med xtravel nästa år och har googlat runt massa för att hitta andra som åkt med dom och läsa om deras upplevelser och så! Hamnade här och tänkte bara kolla med dig vad det var för folk man bodde med? Är det massa kompisgäng/par där eller är folk där på egen hand? Hur var stämningen? Osv? Lutar nämligen åt att åka ensam (är 19 och helt nybörjare på surf) men blir osäker med tanke på att jag inte vet något om umgänget! Ser ju annars helt underbart ut på filmen!

  Reply
  • kiki on

   Hej! Jag tror att du kommer få en toppenresa även om du åker själv, när jag åkte så kom alla överens superbra och alla hängde med alla. Sen beror det såklart på vilken grupp man hamnar med, men jag antar att alla som är där är öppen för att lära känna andra annars skulle man nog valt något annat 🙂 helt klart en bra organisation att åka med, vi hade supermysigt 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)