MENU
7:03 | August 22, 2016

Second week in van city

Around the world,Daily
bykiki-balcony--2 bykiki-van-city-2 bykiki-van-city bykiki-balcony- bykiki-kitsilano-beach-3 bykiki-kitsilano-beach-2 bykiki-kitsilano-beach bykiki-vancouver-sunset

This week passed by wayy too fast. The weather has been so amazing this whole week so we been trying to enjoy the sun as much possible, so we went to the beach both thursday and friday in the afternoon and it was so nice. Love hanging on the beach, it’s so relaxing. Now it’s bed time here in vancouver so I’ll talk to you tomorrow! 🙂 Xx

//

Den här veckan flög verkligen förbi. Vädret har varit helt grymt hela veckan så vi har försökt njutit av solen så mycket som möjligt på eftermiddagarna efter vi jobbat/tränat klart. Vi åkte till stranden både fredagen och lördagen och de var så mysigt, älskar verkligen stränder, så avkopplande. Nu är det läggdags här i Vancouver, vi hörs imorgon! Puss

6 Responses to “Second week in van city”

    • kiki on

      De kan man lugnt säga, letar slaviskt efter en bra frisör här i vancouver 😉 Man kan säga att blekingar och resor gjort sitt med håret… tyvärr :/ Kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)