MENU
3:05 | August 23, 2016

What’s in my bag

videor

Some of you comment that you wanted me to make a post of what I usually have in my bag, so I made it in a vlog and I really hope you like it.
Also, don’t forget to subscribe to my youtube channel @kristinsundberg so you don’t miss any of my posts. Xx

//

Har fått några frågor om jag inte skulle kunna visa vad jag vanligtvis har i min väska, så jag filmade en vlog för jag tänkte att de kunde vara lite roligare att se så jag hoppas verkligen att ni gillar den 🙂 
Kommentera gärna andra förslag på vloggar ni vill se så jag får lite mer inspiration på vad jag kan göra, och glöm inte att följa mig på youtube @kristinsundberg. Puss så länge! 

5 Responses to “What’s in my bag”

  1. Emilia on

    Du kunde filma lite varje timme under en dag ( som t.ex Janni Deler har gjort). Annat roligt skulle vara en matdagbok med bilder och recept som du gjorde några år sen! Skulle vara kul att ses hur ni äter nu där i Canada! Och hej kan du börja lägga upp dina träningspass igen, med vikter sets och reps så att man kan pröva på dom själv? Du gjorde det i ett skede och det uppskattades verkligen!! Kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)