MENU
6:40 | August 26, 2016

Floral Lace

Outfits
IMG_5359IMG_5360

Dress from Minusey | Sandals from Zara | Sunnies from ray ban | Bag by Chloé

This dress is everything, I think it’s SO cute. We walked by this beautiful concrete wall today when we were walking to one of the apartments we been looking at today. Didn’t bring my camera so we just snapped a few pictures with my phone.
Soo, today we’ve been looking at 4 apartments, we didn’t looove any of them but one was ok. So we will keep searching and hopefully we find something we like better, otherwise we will probably just take the one we liked the best today. Luckily we’re not in a rush to find a place, so right now we kinda have time to be a little picky. Tomorrow we are going back to Victoria again, it’s Emilies Birthday so we are going there to celebrate her 🙂 She’s moving to Russia soon so I also wanna see her as much as possible before she leaves.

//

Hur fin är inte denna klänning? Jag älskar den. Funkar både att dressa ner med ett par platta skor eller köra på ett par klackar för en festligare look. Hursomhelst, vi sprang förbi den här fina betongväggen idag när vi var på väg att kolla på en lägenhet. Hade inte kameran med mig så vi tog några snabba bilder med telefonen. 
Så idag har vi alltså varit och kollat på lägenheter, har kikat på 4 stycken men vi har inte riktigt älskat någon av dom.Vi gillade en av dom bättre än dom andra men vi tänker ändå fortsätta sökandet eftersom vi inte har någon brådska med att hitta något, så vi har med andra ord tid att vara lite petiga. Hittar vi inget kommer vi dock att ta den vi gillade bäst idag. Vi har sett en annan online som vi verkligen älskar men den byggnaden tillåter inte hundar, så där var vi körd!;) Typiskt. Hursomhelst, imorgon åker vi tillbaka till Victoria Island igen, Emilie fyller år så vi ska dit och gratta henne:) Ha en fin dag vänner! 

 

6 Responses to “Floral Lace”

 1. Olivia on

  I saw that you called it Victoria Island, but it’s actually called Vancouver Island and Victoria is a city on the island 🙂 I’m from here so I just wanted to let you know!

  Reply
  • kiki on

   Oh yea, thank you! haha! I did know that though, I just tried to make people understand that “victoria” wasn’t a person, but I guess it’s correct to say vancouver island then 😉 Thanks for correcting! Xx

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)