MENU
22:44 | August 30, 2016

On My Mind August 30

on my mind
bykiki-onmymind-august30

Pictures from Pinterest

I haven’t done this post in a while, but since the video I’ve been trying to upload all day doesn’t seam to work right now I thought I could share some inspiration of “what’s on my mind” right now instead. I can’t wait to go travel again this winter, it looks like Philippines, Hawaii, Bali and Mexio might be coming up. So exciting. I’m also dreaming of our future house, our wedding summer 2018, fall outfits, a classic Chanel bag, a concrete bathroom, coffee dates and drink nights, for my girlfriends to come visit me in Vancouver and for the waffle plays to open up in the same building as us!;)

I also wanna take a minute to remind you to be safe. Yesterday there was a huge car accident a block away from our home, unfortunately two people passed away. It made me think how fast life can take a turn and that we really should be nicer to each other and appreciate what we have around us. Be safe lovely readers and my thoughts goes to the families who lost someone yesterday.

//

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg i den här kategorin så eftersom videon som jag hade tänkt lägga up vägrar funka så bjuder jag på “what’s on my mind” så länge. Längtar till mina resor i vinter, de ser ut som de kan bli Filippinerna, Bali, Hawaii och Mexico i år och jag är galet pepp! Jag drömmer även om vårt framtida drömhus, vår bröllop som ska äga rum sommaren 2018, höstliga outfits, en chanel väska, ett badrum i betong, kaffestunder och drinkkvällar, längtar tills mina vänner kommer och hälsar på mig här i Vancouver och tills våffelstället i samma byggnad ska öppnas!;)

Vill även passa på att påminna er om vara rädda om er. Det var en hemsk bilolycka ett kvarter bort från vår lägenhet igår där två stycken tyvärr omkom och tre stycken blev rejält skadade. Det fick mig att inse hur fort livet kan vända och att man verkligen ska uppskatta dom man har runt sig. Så var snälla mot varandra hörrni och var rädd om er fina läsare.
Mina tankar går till familjerna som förlorade någon i bilolyckan igår. 

2 Responses to “On My Mind August 30”

Leave a Reply

  • (will not be published)