MENU
3:00 | September 13, 2016

From My Iphone

from my iphone
bykiki-from-my-iphonee

I scrolled through my phone and realized I had more picture than I thought that I haven’t showed you. I might have posted something from the same “moment” but not the same picture. So I hope you like them 🙂

This morning I actually met up with a girl that I’ve never met before, we have a few common friends from Sweden so they introduced us for each other through facebook and we deiced to meet up for breakfast, haha. She was super nice, I just love meeting new people!:) Now I’m off to the gym and then it’s dinner time!

//

Skrollade igenom telefonen och insåg att jag hade fler bilder som jag inte publicerat än än vad jag trodde, så det fick bli ett “from my iPhone” inlägg. Jag kanske har postat något liknande från samma “stund” men inte just dessa. Så hoppas ni gillar dom:) 

Imorse mötte jag upp med en tjej från Spanien som bor här i Vancouver sen två år tillbaka, vi har några gemensamma vänner från Sverige som presenterade oss för varandra över Facebook, så vi bestämde oss för att ses på en frukost. Så trevligt, älskar att träffa nya människor:) Nu ska jag sticka till gymmet sen blir de middag! Puss

13 Responses to “From My Iphone”

 1. Matilda on

  Hejsan! Skulle du börja kunna lägga upp dina träningspass igen som du gjorde i ett skede? Med reps och sets och övningar och så! Möjligen oxå hur mycket vikt du använder. Skulle vara kul och jag är i behov av inspiration!!!:D kram!

  Reply
  • kiki on

   Hej, att bilderna är så skarpa har nog med att telefonens kamera är så bra och att jag tagit dom i bra ljus. Jag ändrar storleken och gör kollagen i Photoshop 🙂 Kram

   Reply
 2. Teresa on

  Just love your blog sooo much!! Your pictures are amazing and I like that you publish short post but on a frequent basis!! You’re gorgeous girl!!

  Reply
  • kiki on

   hmm, vet faktiskt inte exakt vad den heter, men tror de är peach. Däremot skulle jag rekommendera att köpa en annan färg, kvalitén på min är tyvärr jättedålig och färgen har liksom “skrubbats” av på baksidan nästan:/. Så tips är att köra en annan färg, även fast jag verkligen gillar färgen på min:) Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)