MENU
1:29 | September 19, 2016

Finally Moved In

Daily
Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset

Woke up in our new apartment this morning, it felt pretty good actually even though we are far from unpacked. We got like 5 hangers each, uuhm lol. We have 6 hockey bags with clothes so 10 hangers was far from enough haha. So we need to go to Ikea to get hangers and some other stuff for the apartment. Anyways, Anton had to get up and workout at 7am this morning so I went and bought a juicer and then I prepared a yummy brunch for us. I’m obsessed with making my own fresh juice, it’s so healthy and good. Worth every penny. So today I made a green juice of kale, apples, oranges, celery and ginger and then I made an avocado toast and Acai bowl with granola, bananas and peanut butter. It’s crazy, cause I never used to like peanut butter but all the sudden I just started to crave it, and no I’m not pregnant! 😉 haha. Anyways, now we are off to Ikea! Hope you’ve had a great weekend! 🙂

//

Vaknade upp i vĂ„r nya lĂ€genhet imorse, kĂ€ndes rĂ€tt sĂ„ bra Ă€ven fast vi knappt packat upp nĂ„gonting alls, vi fick typ 5 galgar var sĂ„.. Ja ni kan ju rĂ€kna ut sjĂ€lva att det inte rĂ€ckte till 6 hockeytrunkar med klĂ€der.. 😉 SĂ„ det blir ett besök till Ikea nĂ€r jag bloggat klart. Hursomhelst, Anton hade trĂ€ning 7 imorse sĂ„ nĂ€r han hade Ă„kt klev jag upp förberedde en god brunch tills han skulle komma hem, gick Ă€ven ivĂ€g och köpte en Juicer, sĂ„ himla gott och nyttigt. VĂ€rt varje slant. Är helt galen i nyttiga juicer just nu, sĂ„ idag gjorde jag en pĂ„ grönkĂ„l, selleri, Ă€pplen, apelsiner och ingefĂ€ra, SÅ gott! Gjorde Ă€ven en varsin avocadomacka och en varsin acai bowl toppat med banan, granola och jordnötssmör, jag har aldrig tyckt om jordnötssmör tidigare men helt plötsligt fick jag dille pĂ„ de, och nej jag Ă€r inte gravid, haha! 😉 NĂ€, nu mĂ„ste vi dra till Ikea sĂ„ vi kan sĂ€tta igĂ„ng och packa upp. Hoppas ni haft en fin helg mina vĂ€nner! :* 

2 Responses to “Finally Moved In”

 1. Michaela on

  Hej! Vill bara sÀga att jag verkligen gillar din bloggen men reklamen mellan inlÀggsrubriken och sjÀlva inlÀgget förstör kÀnslan av bloggen tycker jag!

  Reply
  • kiki on

   Hej! HÄller helt och hÄllet med, har försökt fÄ dom att ta bort reklamen men tyvÀrr sÄ stÄr damernas vÀrld fast vid att dom mÄste ha reklamen dÀr.. :/ kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)