MENU
22:41 | September 21, 2016

Fall Favorites

Daily
bykiki-fall-shopping

1. here 2. here 3. here 4 here 5 here 6 here 7 here 8 here (adlinks)

I’m just drooling over all the amazing pieces for fall online right now. Fall is just such an inspiring season for fashion. I always get so motivated to dress up in cozy autumn looks when I feel the fall in the air. Love a great fall look with a to-go coffee in my hand, except that I’ve been cutting down on coffee, I actually haven’t been drinking coffee in over two weeks, first couple of days I had such headache but now I’m actually feeling great. I’m doing it to see if my skin will get any better, I’m also cutting down on all dairy products, gluten, meet and sugar. It’s not easy, let me tell you that but I hope it’s worth it in the end. If you have any similar experiences feel free to share them with me.

However, It’s a beautiful day here in Vancouver today so we are about to head down town to do some shopping, I’m going to look for a cozy sweater in a pretty color and I also might sneak by Chanel to have a look at my dream bag;)

//

Jag bara dreglar över allt fint som finns online nu inför hösten. Hösten är ju bara en så otroligt inspirerande tid när de kommer till mode. Inredning med för den delen. Jag blir alltid så taggad på att klä mig i mysiga höstoutfits när man känner hösten i luften. Mysiga tröjor, jeans, kappor, höga stövlar och boots och en kaffe i handen. Förutom att jag försöker hålla mig borta från kaffe, har inte druckit kaffe på två veckor(!), hade sån huvudvärk i flera dagar de första dagarna men nu känns det faktiskt superbra. Gör de för att se om jag kan få bukt på hyn, försöker även hålla mig borta från mjölkprodukter, kött, socker och gluten. Så vi får se hur de går, men de är inte enkelt kan jag bara tala om.. Har ni några liknande erfarenheter så får ni gärna dela med er av dom till mig. 

Hursomhelst, Vancouver bjuder på toppenväder idag även fast de är lite kyligare ute. Jag och Anton ska strax sticka ner för lite shopping på stan, ska kika på en mysig stickad tröja i någon härlig färg och så kanske jag smyger förbi Chanel för att spana in min drömväska;) hoppas ni alla har en fin dag! Stor kram:) 

6 Responses to “Fall Favorites”

  1. Jennifer on

    Hej Kristin! Läste ditt tidigare inlägg där du berättade om din hy och jag upplever exakt samma. Har alltid haft normal till torr hy, aldrig haft problem med små knotter eller finnar i pannan. Inte heller upplevt mig oljig. Men helt plötsligt så frändrades min hy och min panna är helt oljig på mornarna. Trodde det var stressrelaterat först, men har inte känt förbättring även då jag inte är stressad. Slutade ett tag att dricka kaffe för jag tyckte det kändes bättre i hyn, men det försvinner inte helt. Har även bytt till vegetariska/veganska alternativ i kosten. Men det är supersvårt att hålla det strikt jämnt. Även testat serien dermalogica som rengör väldigt bra. Men det försvinner ändå inte?!

    Känns som om allt detta började efter jag slutade med mina p-piller. Skulle vara intressant å läsa om hur det går för dig och tips på vad man kan äta(har noll fantasi just nu) tack för en inspirerande blogg ??

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)