MENU
19:47 | September 22, 2016

After shopping 

Daily

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with c1 presetAfter we checked out a few stores and bought some nessecery things for Anton who left today we started to get hungry, I’m the worst shopper nowadays. I prefer checking things out online than walking around in stores, does anyone agree? I didn’t find anything that was screaming my name either, but at least I had a big package to pick up from nelly.com on the way back with a few goodies (you can see what on my snapchat kixiiii). Then we stopped by a taco place for a simple dinner before we went home and made delicious juice in our new juicer. I’m obsessed with it, I’ve been making juices every day since I bought it and it’s so good! No doubt my best purchase this month;)

So today Anton left to whistler for training camp and he won’t be back until Monday again. I was suppose to go to Philippines this Sunday but I decided to cancel cause I really felt for just staying here and get settled down. I might regret it later but it felt like the right decision to make at the moment. Xx

//

Efter att vi spanat in en del butiker och handlat lite nödvändigheter till Anton som åkte till whistler imorse så gick vi förbi ett taco-hak för en simpel middag. Jag hittade ingenting på stan, jag föredrar verkligen att spana in saker online, så mycket skönare, någon som är likadan? Sen gick vi hem för att göra en smarrig juice, har verkligen gjort juicer varje dag sen vi köpte juicern, helt klart bästa köpet denna månad!;) 

Så som sagt så åkte Anton till whistler för training camp imorse och kommer inte hem för ens på måndag. Jag skulle egentligen ha åkt till Filippinerna för jobb på söndag men bestämde mig för att avboka för att landa och komma in i rutiner här i Vancouver. Magkänslan sa att de var rätt beslut så hoppas inte jag ångrar mig nu..;) kram på er! 

5 Responses to “After shopping ”

    • kiki on

      Absolut, de kan jag jätte gärna göra! Jag provar mig fram en hel del just nu men kan göra ett inlägg om de till helgen eller nästa vecka ? tack för dina fina ord! Stor kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)