MENU
7:16 | September 23, 2016

Gastown

Daily
bykiki-gastown-lunch-6Processed with VSCO with e2 preset Processed with VSCO with c1 preset bykiki-gastown-lunch-5 bykiki-gastown-lunch-3Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with j2 preset bykiki-gastown-lunch-2Processed with VSCO with c1 preset bykiki-gastown-lunch-8bykiki-gastown-lunch

Met up with Carolina and Jessica for lunch in Gastown today, then we stopped by a few stores around there and I found a pair of levis vintage jeans that I’m really excited about, haha. I’m obsessed with levi’s denim (as you didn’t know that already), I have millions of shorts and jeans and I still don’t think I have enough. I just need a levi’s denim jacket and then I’m complete;) Had such a fun day, after we walked through Gastown and checked out some cool stores we went for gelato ice cream, I finally found nutella gelato, been looking since I had it in France this summer, it wasn’t even close to be as good as in Hossegor but it was still pretty good;) Now it’s bed time here in Vancouver, nighty peeps! :*

//

Mötte upp Carolina och Jessica för lunch i Gastown idag, sen så promenerade vi genom Gastown och spanade in några butiker, jag köpte ett till par Levi’s jeans, är verkligen helt galen i Levi’s vintage denim, har massivs med shorts och jeans from dom, saknar bara en levi’s jeans jacka sen är jag complete!;) Haft en så mysig dag med tjejerna, efter vi gått i några butiker så gick vi och köpte glass, har försökt hittat nutella gelato sen jag åt de i Frankrike i somras, så blev övertaggad när jag såg att Bella Gelateria hade de. Var inte ens i närheten så bra som i Hossegor, men de var fortfarande hur smarrigt som helst;) Nu har klockan passerad 10 här i Vancouver och jag ska krypa ner i sängen med Turtle. Nighty vänner! :* 

12 Responses to “Gastown”

Leave a Reply

  • (will not be published)