MENU
21:10 | September 24, 2016

From My Iphone

Daily
bykiki-frommyiphone

Hey darlings!

Here’s some photos from my phone that I haven’t posted anywhere yet. Hope you like them:)

Yesterday I had some girls over for dinner and wine at our place, had such a great time, it’s so much fun meeting all these new people and make new friends all over the world. Today we are going to Gastown to check out some stores and maybe going for a bite after:) I’m going to shoot our apartment today so that post will be up later today or tomorrow. Have a wonderful day fellows!

//

Hej vänner! 

Här har ni lite bilder från min telefon som jag inte publicerat någonstans än. Hoppas ni gillar dom:) 

Igår hade jag några tjejer över på middag och vin, supertrevlig kväll. Älskar att träffa alla dessa nya människor och hitta nya vänner runt om i världen. Idag ska vi ta en promenad till Gastown för att checka in några butiker, så kanske vi tar en bit mat däromkring efter också:) Nu ska jag fota lägenheten så bilder på den kommer upp senare idag eller imorgon. Hoppas ni har en toppen lördag raringar! Puss

8 Responses to “From My Iphone”

  1. Linn on

    finaste bilderna!! hej Kristin ville bara säga att jag älskar din blogg och snapchat hehe å hade blivit as glad om du kunde gö ett inlägg om vad du tycker man ska ha på fötterna i höst :). puss å kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)