MENU
20:57 | October 6, 2016

New Baby

shopping
bykiki-louis-vuittonbykiki-louis-vuitton-4 bykiki-louis-vuitton-3

Hey babes!

So yesterday I brought Laerke with me to go buy this Louis vuitton bag that I’ve been looking to get for a long time now. I wanted to give myself a little gift, I’ve actually been looking to get a Chanel for a long time but they are so freaking expensive so I decided to wait and get this one first instead. I’m so happy I did cause I love it and I feel like I’m going to wear it a lot! I don’t have a small bag so I think this size will be perfect in my bag collection and it’s also a cross body bag which I love. Can’t wait to show you my first outfit wearing it.

So our dear friend Simon from Sweden came to Vancouver yesterday and he will be here for two weeks. yay:) So tonight we are going to Antons game together but first we are probably going to do something else while Anton is napping and getting ready for the game:) Have a great day you all! Xx

//

Hej vänner! 

Igår gick jag och Laerke till Louis Vuitton för jag hade lagt undan en väska som jag har kikat på ett tag. Så de fick bli en liten present från mig själv till mig själv;). Har faktiskt kikat på en Chanel superlänge men de är så galet dyr så det fick bli denna louis vuitton istället som jag också är helt tokkär i! Har ingen liten väska så denna blev perfekt i min lilla väsksamling. Så glad att jag bestämde mig för denna för tror den kommer användas flitigt. Längtar tills jag kan visa er den i min första look här på bloggen. 

Så vår vän Simon från Sverige kom hit till Vancouver igår och ska vara här i två veckor:) Ska bli så kul! Ikväll har Anton match så då ska vi gå på den, antar att vi går ut och hittar på något under dagen också när Anton måste nappa och ladda upp för match. Ha en fin dag raringar! Puss!

4 Responses to “New Baby”

Leave a Reply

  • (will not be published)