MENU
23:26 | October 11, 2016

On My Mind October 11

on my mind
bykiki-onmymind-october

Hey Babes!

Been starting every morning with a kick ass workout with simon this week, feels good to have someone to work out with so we actually get things done! 😉 haha.

This weekend I’m going to LA for work and I’m so pumped to get some new material for my blog and Instagram. Above you can see a little bit of what’s on my mind right now. Still dreaming of our future dream house and a big walk in closet, can’t wait to eat acai bowls in LA and just stroll around in the city, I wanna wear leather skirts and big knitted tops literally every day, favorite combo atm, I kinda want a velvet couch in our future house and a marble bathroom is still on top of the list.

Tonight we are going for dinner with the whole team so that will be fun and now me, Anton and Simon are going to get coffee (or I’ll get a matcha if they have):) Later peeps!

//

Hej raringar! 

Jag och Simon har kickat igång varje morgon denna vecka med riktiga kick ass pass på gymmet, så härligt! De är skönt att ha någon att träna med nu när han är här så vi motiverar varandra att faktiskt ta oss iväg;)

Hursomhelst, till helgen åker jag till LA för jobb så är riktigt pepp på att få lite nytt material till bloggen och instagram. Känns helt sjukt att jag aldrig varit i LA(?!). Ovan ser ni lite vad som går i tankarna just nu, drömmer fortfarande om att hitta vårt drömhus och bygga en stor, härlig walk in closet, längtar till LA och goda Acai bowls, vill bära skinnkjolar och stickade tröjor varje dag, helt klart favorit kombon just nu. Suktar efter en velvet-soffa i vårt framtida hus och ett badrum i marmor står fortfarande högt upp på listan. 

6 Responses to “On My Mind October 11”

  1. Silje Alice on

    I would love all those cozy knittet sweathers!<3
    I actually had both acai bowl and matcha latte this weekend when I was visiting Copenhagen! So yummy! I posted some pictures from the trip up on my blog today!:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)