MENU
9:34 | October 18, 2016

Dusty Pink

Outfits
Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with e1 preset

Skirt NA-KD, here! | Top NA-KD, here! | Cardigan NA-KD, here! |Bag from Louis Vuitton | Sunnies from Rayban | Boots from Jennie-ellen (adlinks)

Hey Babes!

We got to LA this Saturday but yesterday (sunday) I was busy shooting for a clothing line up in the mountains all day. But today me and Carolina have been turisting around in LA and I already have so many nice pictures to show you! 🙂

Above you can see my look from today, I’m literally wearing all NA-KD, if you use the code kristin20 you will get 20% off your whole purchase! xx

//

Hej finingar!

Så vi landade i LA i lördags och igår (söndag) var jag och plåtade för Karen Kane uppe i bergen hela dagen. Men idag har jag och Carolina turistat runt och fått massvis med jobb (fotografering) gjort, så nu har jag massvis att dela med mig av till er, äntligen!

Ovan ser ni min look från idag, bär bokstavligen allt från NA-KD. Om ni använder koden kristin20 när ni handlar där så får ni 20% rabatt på hela köpet 🙂 Puss!

10 Responses to “Dusty Pink”

Leave a Reply

  • (will not be published)