MENU
8:11 | October 20, 2016

Venice

Around the world
Processed with VSCO with e1 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with 6 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with c2 preset

Lace dress from Minusey

Hey darlings!

Today we’ve spent the day in Venice, we went to a vegan lunch place and then we just walked around in Venice for a couple of hours, after that we drove to the cutest ice cream place and got flower looking gelato, so yummy!

Tomorrow we are heading back to Vancouver again, our flight is at 4 pm so we will have a few more hours to do things here in LA which is nice:) Btw how cute is the back of this dress? xx

//

Hej hjärtan! 

Idag åkte vi till Venice och spendera dagen där, åt lunch på en vegansk restaurang sen strosade vi runt i några timmar innan vi åkte och köpte söta blom-liknane glassar som dessutom var helt galet goda! 

Imorgon åker vi tillbaka till Vancouver igen, vårt flyg går runt 16 så vi har några timmar att spendera här i LA imorgon också vilket är skönt:) Ska dock bli så mysigt att komma hem till Anton och Turtle igen. Btw, hut söt är ryggen på denna klänning? Puss! 

7 Responses to “Venice”

 1. Tina on

  Hej Kiki!

  Helt underbar klänning! Hur mycket kostar den i svenska kronor? Bra leverans till Sverige misstänker du?

  Ha det gott!
  /Tina

  Reply
  • kiki on

   Hej! Jag fick min skickad till Kanada och leveransen var hur snabb som helst hit men vet inte hur de är med Sverige eller om de tillkommer tull. Kolla på valuta.se, superlätt att räkna ut där 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)