MENU
23:13 | October 24, 2016

LA Snapshots

Around the world
bykiki-venice-6 bykiki-venice-5bykiki-venice-10 bykiki-venice-3 bykiki-venice-2bykiki-venice-8 bykiki-los-angeles-2 bykiki-los-angeles bykiki-venice-7

Hey babes!

Here’s my last couple of pictures from LA, I think! Then I’m hoping the Vancouver weather will be a little bit better so I can start shooting more here again. My hair look so much darker in the photos of me and Carolina, not sure if I love it so I think I’m gonna stay blond”ish” for a bit longer. But we will see.

Went to the gym earlier today, ran for 30 minutes then I worked my legs and abs. Haven’t been working out at all since I went to LA but I also got sick at the same time so it was all good:) But I’m back on track this week and hopefully I’ll manage to go 5 times this week like I used to. But uuugh my motivation has been so bad lately although I know it’s not that hard once I get there, we have a gym in our building too so no excuses Kristin!

//

Hej fina ni! 

Hur mår ni? Bjuder på mina sista bilder från LA, tror jag! Nu hoppas jag att vädret här i Vancouver kan bjuda på lite mer sol så att jag även kan börja fota mer här igen. Ser ni vad mörkt mitt hår ser ut på bilderna med mig och Carolina? Vet inte om jag älskar de så tror att jag väntar med att färga de så får jag fundera. 

Tog mig iväg till gymmet denna morgon, sprang i 30 min och körde ben och mage i 30 min. Har inte tränat sen jag åkte till LA men jag blev även sjuk i samma veva så de var lika bra att låta kroppen vila. Hoppas dock att jag kan ta mig iväg 5 gånger denna vecka som jag brukade back in the days;) Har helt ärligt haft sjukt dålig motivation på sistone även fast jag vet att det inte är så värst jobbigt när man tagit sig dit. Vi har dessutom ett gym i byggnaden (2 våningar ner) så bör inte få komma med dåliga ursäkter!;) 

4 Responses to “LA Snapshots”

Leave a Reply

  • (will not be published)