MENU
20:38 | November 9, 2016

Suspension Bridge & Waffles

Daily
bykiki-suspension-bridge-vancouver-6 bykiki-suspension-bridge-vancouver-5 bykiki-suspension-bridge-vancouver-2 bykiki-suspension-bridge-vancouver-12 bykiki-suspension-bridge-vancouver-11 bykiki-suspension-bridge-vancouver-10bykiki-nero-belgian-wafflesimg_2466.jpeg

Hey fellows!

So the sun finally came out yesterday and it was so nice and warm too! So we decided to go to suspension bridge since we haven’t been there before and it was super pretty. It looks kinda dark and rainy in the pictures but it’s cause it was so much forest around us. It was super cozy to just walk around on those little lighted bridges.
After we went to get a coffee and waffles at my favorite waffle place, nero waffles, it was so nice out we could even sit out on the patio, and it’s november!? Love it! Today the vancouver weather is back to normal though, rain rain and more rain! 😉
Now I’m gonna meet up with the girls for lunch and we’re gonna help Micaela move in to their new house.

//

Hej vänner! 

Så solen kikade äntligen fram igår så de tog vi verkligen vara på. Vi åkte till Suspension bridge här i Vancouver efter vädret inte riktigt tillåtit det innan. De var så mysigt att bara strosa omkring där på de söta broarna med belysning på. Idag är vancouver tillbaka till de vanliga dock, regn regn och lite mera regn;) 
Efter åkte vi och tog en fika på mitt favorit-våffel-ställe, nero waffles. Mums. 
Nu ska jag möta upp med Laerke och Micaela för lunch så ska vi hjälpa micaela flytta in i sitt nya hus eftersom grabbarna är på roaden (förutom Anton eftersom han fortfarande är skadad) Hoppas ni alla mår fint! Puss! 

4 Responses to “Suspension Bridge & Waffles”

Leave a Reply

  • (will not be published)