MENU
19:02 | November 13, 2016

Valencia Throwback

Around the world
Processed with VSCOcam with e1 preset Processed with VSCOcam with a5 presetbykiki-valencia-8bykiki-valencia-randoms-12bykiki-valencia-9bykiki-valencia-randoms-8Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with a5 presetbykiki-valencia-randoms-15

Hey babes!

Here’s a little Valencia throwback, I was there for a couple of days with my dear friend Josefin for about a year ago. It was a couple of busy days with a lot of filming and the city was soooo packed since they where celebrating fallas. So I would love to go back when it’s less people there one day so I can explore more;) I’m probably going to visit my friend Carolina in Spain this summer, she’s from Madrid so I would love to go visit her there and check out all her local hot spots!:)

//

Hej vänner! 

Bjuder på en liten tillbakablick till Valencia, var där med min vän Josefin för ungefär 1 år sedan, det var några hektiska dagar med massvis med filming. Skulle verkligen vilja åka tillbaka till Valencia en dag när de är lite mindre folk där, dom firade Fallas när vi var där så hela staden var packad med folk. Kommer förmodligen att åka och hälsa på min fina vän Carolina i Spanien i sommar, hon är från Madrid så de skulle vara så kul att åka dit och upptäcka madrid tillsammans med någon som är därifrån:) Puss! 

3 Responses to “Valencia Throwback”

  1. Esther on

    I’m from Valencia and you posted this on my birthday 🎂 I can relate about Fallas hahaha it always gets so crowded!! Imagine on mascletas…(the firecrackers) I would be so happy if you came again and I met you! Ilyyy

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)