MENU
6:37 | November 14, 2016

On My Mind November 14

on my mind
bykiki-on-my-mind

Since the rain keeps pouring down here in Vancouver I’m sharing some inspiration I’ve saved on my Pinterest. I feel like I make such a big deal of every sunny day here in Van right now, I check the weather literally every day (read every 15 minute) and if (if) I see a sun I get so excited and schedule the whole day. haha. So it’s actually going to be sunny in a couple of days so I’m really going to take advantage of it and shoot as much as I can for you guys;)
However, above is some dreamy inspiration on my mind right now.
Been looking hysterical for a gucci belt but haven’t found it in my size, I’m still dreaming of getting a velvet couch or chair for our home in Sweden, I dream about a marble bathroom (and marble kitchen), I want our wedding to be closer but I’m soooo excited and honored to be a part of my dear friend Emilies wedding this summer. I’m still looking for the perfect pair of jeans, I have about 200 pairs but no pair I really love… Does anyone have the same problem? I wanna wear cozy knitted tops every day, think I’m gonna copy the layered look straight off. It’s perfect.

//

Eftersom de fortsätter att regna varje dag här i Vancouver så bjuder jag på lite inspiration som jag sparat på min Pinterest. Så fort jag ser att de dyker upp en sol på väder-appen så planerar jag hela dagen hysteriskt. Så det ser ut som att de ska dyka upp lite sol i veckan så jag ska försöka fota så mycket jag bara kan de dagarna. 
Hursomhelst, ovan ser ni lite av vad jag har i tankarna inspirations-mässigt just nu. Har letat hysteriskt efter ett gucci-skärp men lyckas inte hitta något i min storlek, jag drömmer fortfarande om att skaffa en sammet soffa (eller fåtölj) till vår lägenhet i Sverige, jag drömmer om ett badrum (och kök) i marmor, vill att vårt bröllop ska vara närmare men jag är så glad och stolt att jag ska få vara en del av min fina vän Emilies bröllop till sommaren. Jag letar fortfarande efter de perfekta jeansen, har ungefär 200 par men inte ett enda par som jag verkligen älskar, är det någon som har samma jeans-problem? Tips på era favvo-jeans? Jag vill bära mysiga stickade tröjor hela dagarna, tror jag ska kopiera lager på lager-looken ovan rakt av. Helt perfekt. Puss. 

9 Responses to “On My Mind November 14”

 1. Matilda on

  Jag älskar topshops Jamie jeans. Sitter perfekt och finns i en mängd olika färger. Plus att dem säljs i 3 olika längder, så att du kan få den precis som du vill ha den!! ?

  Reply
 2. Nuria on

  OMG those velvet dusty pink shoes are so beautiful!! I get what you have with the weather. I live in London and it’s always rainy and cloudy here ahaha. Hope you make the most out of your sunny days! xx 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)