MENU
23:56 | November 22, 2016

Jacket Season

Daily
bykiki-jackets

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here (credits & adlinks)

Jackets might be a little obsession of mine. A lot of people may say I have “enough” jackets already. But in my opinion I could never get too many;) I just love mixing and matching my outfits with different jackets during the colder season. Right now I have my eyes on the Ganni jackets (number 2, 7 and 8) I tried on number 7 and 8 in old town the other week but unfortunately they didn’t have my size in the camel coat (numer 8) which is the one I want the most. But maybe I should get the black one instead since I already have a bunch of different “camel” coats and I don’t really have a warmer black coat that I love. What do you guys think? black or camel? Camel or black?
I already have jacket number 4 but in black and I’m actually waiting to get the beige one as well (think I’ll get it tomorrow). Been wearing the black one a lot so I already know I’m going to love the beige one too.

//

Det kan hända att jag är lite jack-tokig. Finns det någon mer som är galen i snygga jackor? Jag bara älskar att mixa och matcha mina looks med olika jackor under de kallare säsongerna. Just nu har jag kärat ner mig i Gannis jackor (nummer 2, 7 & 8), provade nummer 7 & 8 i gamla stan för någon vecka sedan men tyvärr så hade dom inte “kamel”kappan i min storlek och det var främst den jag var på jakt efter. Dock så hade dom den i min storlek i svart, vilket jag kanske egentligen borde satsa på eftersom jag redan har x-antal jackor/kappor i kamel och egentligen så har jag ingen svart kappa alls just nu. Vad tycker ni? Kamel eller svart? Svart eller Kamel? 
Dunjackan (nummer 4) har jag redan i svart och den har jag använt flitigt så nu väntar jag på att jag ska få hem den beiga också, förhoppningsvis så får jag den imorgon. Är helt övertygad om att även den kommer att användas flitigt. Hoppas på lite bättre väder framöver så att jag kanske kan börja bjuda på lite mer outfits igen. 

One Response to “Jacket Season”

  1. Silje Alice on

    I think the black one from Ganni! It fits better with lots of different clothes + I’m not really a fan of the color tone of the camel one, but hey that’s just me!:P Tell us which one you end up with!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)