MENU
17:58 | November 26, 2016

Snapshots & bridal shower 

Okategoriserade

img_2826-1.jpeg img_2827-1.jpeg img_2743-1.jpeg img_2748-1.jpeg img_2829-1.jpeg
Yesterday I took the ferry over to Vancouver island to see Emilie who’s finally back from Russia for a couple of weeks. She has her bridal shower today since she’s getting married in June!! Aah so exciting!! So we went to try on some dresses yesterday and it was so much fun and ofc she looked gorgeous in all of them! So it’s not going to be an easy decision for her.. It’s honestly a jungle of options, there’s so many different styles and looks.Anyways guys, above you can see some pictures from my last couple of days, now I’m gonna get ready for Emilies bridal shower. Hope you guys are having a great weekend 🙂 xx

//

Igår tog jag färjan över till Vancouver Island för att träffa Emilie som äntligen är tillbaka från Ryssland i några veckor. Idag har hon sin bridal shower (tror inte ens vi har de i Sverige?) så det blir god mat, paketöppning och mimosas hela dagen för att fira att Emilie gifter sig om några månader. Igår följde jag med Emilie när hon provade klänningar, såklart så var hon så himla fin i allihopa så de blir nog inget lätt val.. Det är seriöst en jungel av alternativ, de finns så många olika former, färger och material så man blir ju nästan lite förvirrad. Men de är Ju SÅ himla kul!

Hursomhelst, ovan bjuder jag på lite olika bilder från de senaste dagarna. Nu ska jag göra mig klar för Emilies bridal shower. Hoppas ni har en härlig helg:) puss! 

3 Responses to “Snapshots & bridal shower ”

 1. Mattilda on

  Vart försvan träning och recept från bloggen? Älskar när du delar dina träningspass så att man kan själv pröva på dom samt visar olika recept! Mera sånt igen tack 🙂 Kram

  Reply
 2. Katarina on

  I totally love your healthy options with your food 🙂 it’s sooo healthy.I’m a Vegetarian for such a long time now…I like all veggies and also I’m a big fan of AVOCADO 😀 I like your BLOGGs!
  By the way your quality of your pictures are awsome.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)