MENU
0:31 | December 1, 2016

Celine Paris

shopping
bykiki-celine-sunglasses-2 bykiki-celine-sunglasses

Celine sunglasses from smartbuyglasses

Hey babes!
I’m so obsessed with my latest pair of Celine sunglasses from Smartbuyglasses, you can see them on in my privoius post.

This morning all the girls met up to go buy christmas gifts for families that doesn’t afford buying gifts for christmas. I bought presents to one mom and her three children and then we went to the arena to wrap them all. I hope they will like the gift I bought them:)
Now I’m just home working, Anton is not feeling great so I think we’re gonna have an easy night in. I’m just gonna go to the gym and then I’ll make a yummy dinner for us. xx

//

Hej fina ni! 

Så kär i mina nya solglasögon från Celine Paris som jag fick hem för någon vecka sedan. Ni kan se hur dom ser ut på i inlägget under detta. 

Imorse möttes alla tjejer upp för att åka och köpa julklappar till familjer som inte har råd med julklappar. Jag köpte till en mamma och hennes tre barn så hoppas dom gillar dom. Svårt att köpa till människor du aldrig träffat tidigare, men jag tror att jag lyckades få till några bra klappar ändå:) 
Nu sitter jag med lite mail och pappersjobb men jag ska strax sticka iväg till gymmet och köra kondition. Anton mår inte så bra så det blir nog en lugn kväll hemma med tända ljus och god mat ikväll. Men de ska bli skönt:)

5 Responses to “Celine Paris”

 1. Jasmine on

  Hej!! Jättefin blogg har du, och va fina solbrillor!
  Jag har kollat in den hemsidan ett tag och funderat på att beställa men har inte vågat förrän nu när jag såg att dina brillor kom därifrån. Hur lång tid tar det att få hem därifrån? Och är dem äkta?
  Jätte tacksam för svar! Kram 😀

  Reply
  • kiki on

   Hej, ja allt som säljer är äkta 🙂 det står på varje produkt hur lång tid de tar, mina stod de 2-3 dagar på och de tog de också, sen på vissa står de att de kan ta upp mot 5-7 dagar tror jag:) men kolla på de solbrillor du vill beställa så ser du. Dom är superseriösa, jag har beställt solglasögon där tidigare också 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)