MENU
19:27 | December 5, 2016

Bröllopsplanerare sökes!

wedding plans
2016-05-18_0088
Picture borrowed from here

Hej fina ni!

Jag är just nu på jakt efter en bröllopsplanerare i Sverige, spelar egentligen ingen roll vart i Sverige hen kommer ifrån då vi inte bestämt vart vi vill gifta oss än. Men eftersom vi tänkt börja planera nu efter jul/nyår så skulle jag vilja börja med att hitta en bra bröllopsplanerare. Känner att det är så mycket att tänka på så vi har bestämt att vi vill ha en liten side kick som man kan ta hjälp av och som är bra på det där med bröllop. Man har ju liksom inte gift sig tidigare så allting blir väldigt främmande 😉

Så vet ni någon eller är ni kanske de själv så maila mig gärna via [email protected] 

9 Responses to “Bröllopsplanerare sökes!”

 1. Jenny on

  Vad roligt att planera bröllop och gifta sig! Jag gick igenom den resan förra året och gifte mig i somras den 9 juli. Det var så roligt att planera bröllop så jag funderar själv på att bli bröllopsplanerare. Jag gjorde allt själv och fick mycket tips från “Bröllopspodden” som Lisa Larsson har, hon är bröllopsplanerare. Jag älskar hennes podd och sätt att tänka kring bröllop så jag skulle absolut välja henne! Hon finns även på Instagram så du kan börja kika där om hon verkar intressant. Lycka till!

  Reply
 2. Astrid Petersson on

  Hej Kristin! Vore jättekul om du kunde lägga upp lite mer inlägg om träning, typ vilka övningar du kör osv. Och vore kul om du kunde köra challenge by kiki en gång i veckan också! Har så svårt att komma igång med träningen och det är verkligen svårt att hitta nya övningar tycker jag. Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)