MENU
18:00 | December 9, 2016

On My Mind December 9th

on my mind
bykiki-onmymind-december8

Hey babes!

Was searching around on Pinterest yesterday while I was getting my nails done, apparently I’m all for pink right now. I’ve never been much of a pink person either in fashion or definitely not in interior. But I can’t help to just love this dusty pink color in everything. I think it’s so on point! I want both the pink velvet couch and the pink velvet chairs for our kitchen. Haha, it might get a little bit too much so don’t worry, I’m not gonna get both! 😉 We already have new couches but since we are changing our dining table (and chairs) I would love to get those chairs from la pipe friends & founders in pink velvet, imagine those with a big marble table? So sweet! However, ofc our dominican republic trip tomorrow is mostly on my mind. Aaah, I’m so excited!! Time to pack! Xx

//

Hej vänner! 

Sökte runt lite på Pinterest igår medan jag fixade naglarna och uppenbarligen så är jag allt för rosa just nu!;) Har aldrig varit en speciellt rosa tjej, varken i mode eller definitivt inte i inredning men kan bara inte hjälpa att älska denna dova rosa färg. Skulle vilja ha både soffan och stolarna men de kanske blir lite mycket;) Oroa er inte så inte dekorera hela hemmet rosa.. Men däremot så har vi gjort oss av med vårt köksbord och stolar så de behöver vi nya av tills vi kommer hem. Är så sugen på dessa rosa stolar från la pipe friends &founders, tänk er dessa med ett stort marmorbord? Så snyggt! Men vi får se, de kanske inte är så praktiskt- varken stolarna eller marmorbordet;) Hursomhelst, vår resa till Dominikanska republiken imorgon är såklart främst i tankarna just nu. Wii, ska bli så kul! Nu, dags att packa! :* 

4 Responses to “On My Mind December 9th”

Leave a Reply

  • (will not be published)