MENU
3:12 | December 14, 2016

Punta Cana Snapshots

Around the world
bykiki-dominican-republic-punta-cana-16   bykiki-dominican-republic-punta-cana-11 bykiki-dominican-republic-punta-cana-10 bykiki-dominican-republic-punta-cana-7bykiki-dominican-republic-punta-cana-2
Processed with VSCO with j5 preset

bykiki-dominican-republic-punta-cana-6 bykiki-carolina-diaz-dominican-republic-3 bykiki-carolina-diaz-dominican-republic

Hey lovelies!

Punta Cana is treating us sooo good! This is seriously paradise guys! Me and Carolina is already trying to figure out when we can come back here again.
Today we took the golf car and went to the beach for a while and then we went back to the house for lunch and decided to just chill by the pool for the rest of the day. So it’s been a very chill and nice day today. Tomorrow I think we are going on a longer adventure, we haven’t quite decided what we’re gonna do yet but I’ll bring the camera so I will update you again tomorrow:) I’m actually so happy I’m back blogging every day again, I had almost forgot how fun it is blogging when you actually have good material to work with. xx

//

Hej raringar! 

Punta Cana är verkligen helt magiskt. Känns som jag säger de hela tiden men det här är paradiset hörrni. Jag och Carolina försöker redan planera när vi ska åka hit igen, förhoppningvis kanske vi kan åka med våra boys när Antons säsong är slut. Men vi får se hur de blir. 

Imorse tog vi lilla golfbilen och drog iväg till stranden, sen åkte vi tillbaka till villan för lunch och bestämde oss för att bara stanna vid poolen resten av dagen. Tror vi ska ta oss iväg på ett längre äventyr imorgon, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än men kameran åker med så jag uppdaterar er imorgon igen. Jag har nästan glömt hur kul jag tycker det är att blogga när man har bra material att jobba med. Puss

6 Responses to “Punta Cana Snapshots”

Leave a Reply

  • (will not be published)