MENU
3:16 | December 15, 2016

Dominican got us like…

Around the world
bykiki-dominican-republic-punta-cana-28 bykiki-dominican-republic-punta-cana-29 bykiki-dominican-republic-punta-cana-22 bykiki-dominican-republic-punta-cana-21 bykiki-dominican-republic-punta-cana-20

Hey babies! We’ve had another amazing day here in the paradise, we actually ended up having another chill day in the villa cause Carolina had some schoolwork to do. So we’ve been chilling by the pool swimming in the ocean, eating yummy snacks and just enjoyed the sun. Then we took the golf car for a ride before dinner and we really got to capture the golden hour at the beach. Tomorrow we are going to the blue lagoon and I think we’re gonna take the boat out too if we have time, otherwise we will do that the day after,

//

Hej fina ni! Vi har haft en till galet bra dag här i paradiset, vi blev faktiskt kvar hemma idag för Carolina hade lite skolarbete att göra, så vi har badat i havet, hängt vid poolen och bara ätit gott. Sen tog vi golfbilen ut på en sväng innan middagen och ljuset på stranden var helt magiskt. Imorgon tänkte vi åka till en blå lagun och även kanske åka ut med båten en sväng beroende på om vi hinner, annars tar vi de dagen efter. Vill inte lämna detta fantastiska ställe, men tur jag kan se fram emot att min älskade familj kommer och hälsar på två dagar efter att jag kommit tillbaka till Vancouver. Wii! Puss! 

3 Responses to “Dominican got us like…”

Leave a Reply

  • (will not be published)