MENU
2:33 | December 16, 2016

Caribbean Life

Around the world
bykiki-dominican-republic-punta-cana-45bykiki-dominican-republic-punta-cana-44bykiki-dominican-republic-punta-cana-3bykiki-dominican-republic-punta-cana-34bykiki-dominican-republic-breakfastbykiki-dominican-republic-punta-cana-9bykiki-dominican-republic-punta-cana-36bykiki-dominican-republic-punta-cana-17

Hey fellows!

Today we went to the blue lagoons to check it out, I’ve been to a couple of blue lagoons and it doesn’t really impress me that much, I mean it’s gorgeous but I get way more impressed by like a turquoise ocean, so we just walked thorough quick and it’s kinda something you just wanna see/do I guess. So after that we went back to the villa and took the boat out for a couple of hours and that was beyond amazing. If you follow my snapchat/instagram you’ve seen my stories and how crystal clear the water was. So breathtaking.

//

Hej fina ni! 

Idag gick vi bort och kollade in blåa lagunen, jag har varit till några blåa laguns och ska jag vara helt ärligt så är jag inte helt tagen av de. Det är vackert, inget snack och det är nog ändå kanske något man vill se/göra när man reser. Men jag skulle nog säga att jag blir mycket mer fascinerad över turkost vatten och magiska stränder. Så vi gick igenom lagunerna rätt så snabbt sen gick vi hem och tog båten ut istället och de kan jag säga var beyond magiskt, vattnet var så klart så ni anar inte! Om ni följer mig på snapchat/instagram så har ni kanske sett mina stories. Så vackert. 

2 Responses to “Caribbean Life”

Leave a Reply

  • (will not be published)