MENU
3:27 | December 18, 2016

Last day in paradise

Around the world
bykiki-dominican-republic-punta-cana-78bykiki-dominican-republic-punta-cana-83 bykiki-dominican-republic-punta-cana-81 bykiki-dominican-republic-punta-cana-77 bykiki-dominican-republic-punta-cana-73 bykiki-dominican-republic-punta-cana-71bykiki-dominican-republic-punta-cana-80

Today was our last day here in Dominican Republic, it has really been an amazing trip and me and Carolina has been having sooo much fun! Tomorrow we are leaving around 2 pm so I guess we have a little time to spend tomorrow morning but we also need to pack and get ready.

Anton won’t be home when I get back as I thought he would, he’s getting home from Utica on thursday instead of today as he was suppose to, so he will get home the same day as my family arrives. So I’ll be pretty busy preparing everything for when they arrive and for christmas. I want everything to be ready when they get to Vancouver so I don’t have to drag them to Ikea the first thing I do. “welcome to Vancouver family, let’s go to Ikea!:’D” hehe, bet they would love that;)

//

Idag var vår sista hela dag är i Dominikanska, det har verkligen varit en helt fantastiskt resa och jag och Carolina har verkligen haft så galet kul. Vi åker hem runt 14 imorgon så vi har lite tid att spendera här imorgon också men då kommer vi främst behöva packa och göra oss klar antar jag. 

Anton kommer inte vara hemma när jag kommer hem som jag trodde han skulle vara, han kommer hem från Utica på torsdag istället för idag (lördag) som det var tänkt från början. Så han kommer samma dag som min familj kommer så jag kommer verkligen ha fullt upp dessa dagar eftersom jag vill förbereda så mycket som möjligt innan dom kommer så jag slipper släpa med dom till Ikea de första jag gör;) “välkommen till Vancouver familjen, nu ska vi till Ikea!” Kanske inte blir å värst uppskattat?;) 

One Response to “Last day in paradise”

Leave a Reply

  • (will not be published)