MENU
16:47 | December 20, 2016

From My Iphone – Dominican Republic

Daily,from my iphone
bykiki-frommyiphone-puntacana

So I’m back to a snowy and very greasy Vancouver, but it’s actually nice to be back and it’s such a christmas feeling here everywhere with lights and christmas songs, love it! So I’m getting very excited for Christmas and for my family to come. Today I need to run and buy a christmas tree(!) and GIFTS! -Nope, I still haven’t got anywhere with my Christmas shopping lol, was suppose to get things done yesterday but Turtle got sick this weekend so I had to go to the Vet and check up on him and then I decided to stay in and clean and do laundry. Big contrasts from what I did two days ago;) But I’m happy to be home with my little pup again and he’s feeling better, thank god!:)

Above you can see some pictures taken with my phone and edited in VSCO that I haven’t posted on Instagram, yet. I will post some of them later but I’m also gonna try to shoot a little bit from Vancouver.. Hope you like them.

//

Är tillbaka till ett snöigt och slaskigt Vancouver, men de är faktiskt rätt så skönt att vara hemma igen och de är så mysig julkänsla överallt här med julsånger och julbelysning, så mysigt! Så nu ser jag verkligen fram emot julen och att min familj kommer. Idag ska jag springa och köpa julgran och lite julklappar till min systerdotter, har fortfarande inte fått någonting gjort inför jul!;) Men Turtle blev sjuk i helgen så var tvungen att åka till Veterinären med han direkt när jag kom hem sen bestämde jag mig för att stanna hemma och tvätta och städa istället. Kontraster från två dagar sen när man låg på stranden och beställde fruitshakes!;) Men jag är glad att vara hemma med Turlte igen och han mår bra nu som tur är. 

Ovan ser ni lite bilder tagna med min telefon som jag redigerat i VSCO som jag inte lagt ut på instagram än. Ska lägga ut några av dom tror jag men ska även försöka fota lite mer i Vancouver. Hoppas ni gillar bilderna:) 

3 Responses to “From My Iphone – Dominican Republic”

Leave a Reply

  • (will not be published)