MENU
3:50 | December 26, 2016

Purple in winter wonderland

Daily

Hey Fellows!

Hope you’ve had a wonderful christmas!
Since we celebrated christmas yesterday on the 24th we decided to go up to grouse mountain today to spend the day there. It was bit cold but very beautiful and Melissa my niece had so much fun playing in the snow. I wore my new purple Samsoe & Samsoe jacket, H&M sweater and unfortunately I can’t remember where my beanie is from, got it last year I think. Now I’m gonna watch a movie with my family:)

//

Hej vänner! 

Hoppas ni haft en fantastisk jul!:) 
Idag åkte vi upp till Grouse mountain en sväng, lite kyligt men väldigt vackert och Melissa (min systerdotter) hade väldigt roligt i snön! Hade på mig min nya jacka från Samsoe & Samsoe, Stickad tröja från H&M och mössan minns jag tyvärr inte vart den kommer ifrån, fick den förra året. Nu blir det film-mys med familjen. Puss! 

4 Responses to “Purple in winter wonderland”

  1. Johanna on

    Hej! Jag kommer snart att flytta till Vancouver men har 0 koll på staden och Kanada.. Hade varit jättekul om du skulle vilja göra ett inlägg om hur det är att bo i Vancouver, tips om trevliga restauranger/affärer/utflykter/sevärdheter osv
    Kram <3<3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)