MENU
18:05 | January 10, 2017

Morning!

Daily
bykiki-vancouver-january10th-15 bykiki-vancouver-january10th-12 bykiki-vancouver-january10th-10 bykiki-vancouver-january10th-6

Jeans from Urban Outfitters, here | Cardigan NA-KD | Bra from NA-KD

So I ended up not going to Sweden and Spain this month, time was just running out and I felt like it was too much in the last minute to get everything together to go. I was gonna bring Turtle too so it was just too much of a hassle. Too bad. Well, at least me and Anton might be going somewhere in the end of this month cause they have a 4 days break, yay!;)

//

Så jag bestämde mig för att inte åka hem till Sverige och Spanien denna månad, det blev bara för tight i slutändan och jag var tvungen att ta med mig Turtle hem också så kände att det blev för stressigt och bökigt. Får bli en annan gång. Anton är ledig i några dagar i slutet på månaden så vi funderar på att åka nånstans då. Dom har bara fyra dagar ledigt men de är bättre än inget!;) 

6 Responses to “Morning!”

Leave a Reply

  • (will not be published)