MENU
2:44 | January 13, 2017

Exciting News!!

My Collection
kristin-sundberg-for-na-kd kristin-sundberg-for-na-kd-2

I’m super happy to announce that I’m going to release my first collection in collaboration with NA-KD!! Wii! I’ve been working on this for months now and I’ve been so excited to share the news with you guys!
Above you can see a tiny sneak peak on what’s going to come and I’m so excited to show you the whole collection later on.

So guys, mark March in your calendars! yayy!! x

//

Jag är så himla glad att jag äntligen kan berätta för er att jag kommer att släppa min helt egna kollektion i samarbete med NA-KD!! Har jobbat med detta i flera månader nu och jag har bara längtat tills dagen jag fick droppa nyheten för er. Ovan ser ni en pytteliten smygtitt på vad som kommer komma men jag är så spänd på att få visa er hela kollektionen framöver.
Så markera Mars i era kalendrar vänner för då släpper Kristin Sundberg by NA-KD! Puss! 😀

27 Responses to “Exciting News!!”

 1. H on

  Grattis vad roligt! Den med palmbladen ser helt drömmig ut! Får jag fråga ungefär vilket datum kollektionen släpps? Åker nämligen till Indien och blir borta ett tag, skulle vara så roligt att ha med sig en bikini dit.. Hinner beställa om den släpps i början av mars, håller tummarna 🙂

  Reply
  • kiki on

   Tack så mycket! 😀 Åh vad roligt med indien! Dessvärre så tror jag den kommer släppas i slutet på mars, men dom shippar world wide så du kan säkert beställa till Indien:) Kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)