MENU
2:14 | January 14, 2017

So Cozy

Daily,Outfits
07b5d5df-9c42-4b65-9111-fbbec5464c33.jpg e3099789-b46b-4105-9c71-265476c984c2.jpg

Jacket from River Island, similar here, here and here! | Sunnies from Celine Paris | Bag from Givenchy

Anton got home late last night so we (he) slept in this morning and then we went out for brunch cause he had the day off. It never happens on a friday so it totally feels like sunday today;) We always go for brunch on sundays cause that’s usually the only day off.

However, I wanted to show you this jacket I got a couple of weeks ago, I think it’s my favorite jacket atm because I’ve been wearing it almost every day;) I thought they still had it in stock but unfortunately it was sold out, so I linked to a few similar once above instead. Now I’ll make a cozy dinner and watch a movie with my boys! Xx

//

Anton kom hem sent i natt efter road trippen, så vi (han) sov ut imorse sen stack vi iväg på brunch, de händer väldigt sällan att han är ledig en fredag så de känns nästan som söndag idag;) Oftast är dom lediga söndagar och då går vi alltid ut och äter brunch. 

Hursom hörrni, ville visa er denna jacka så tog lite snabba bilder med telefonen. De kan nog vara min favoritjacka just nu för jag har haft den på mig nästan varje dag;) Trodde dom hade den i lager fortfarande men tyvärr så var den slutsåld, men jag länkade till några liknande jackor ovan:) Nu ska jag göra en mysig middag och kika på en film med mina boys. Hoppas ni har en fin helg. Puss! 

8 Responses to “So Cozy”

Leave a Reply

  • (will not be published)