MENU
23:59 | January 15, 2017

Louis Vuitton Weekend bag

shopping
kristin-sundberg-louis-vuitton-weekend-bag-3 kristin-sundberg-louis-vuitton-weekend-bag-2

Yesterday me and Anton bought a Louis Vuitton weekend bag. We’ve been talking about getting one that we both can use for when we travel since we both travel a lot.
I’m very happy with the decision and I really love the black. What do you think about the black? We picked between the light leather straps or the black but I think the black looks a bit more unisex. Obviously all of them works for any gender but I think the light leather is a little bit more girly:)

//

Igår köpte jag och Anton en ny Louis Vuitton som vi kan ha när vi reser eftersom vi båda reser en hel del i våra jobb. Vi har pratat om att skaffa en men de var nog inte alls tänkt att vi skulle köpt den igår, vi gick bara förbi så fastnade vi för denna. Så de blev lite av ett spontanköp fast ändå inte;) 
Är supernöjd med valet, vi valde mellan denna i svart eller den i ljust läder men tyckte att denna var lite mer unisex på något vis. Alla färger funkar såklart för alla kön men tycker nog att de ljusa lädret är liiiite mer tjejigt än denna:) 

8 Responses to “Louis Vuitton Weekend bag”

Leave a Reply

  • (will not be published)