MENU
19:53 | January 17, 2017

On My Mind January 18th

on my mind
bykiki-on-my-mind-january

Can you believe it’s January 18th already? I’m happy this month is just flying by cause in february my amazing friends from Sweden is coming to visit me and I couldn’t be more excited!! But first me and Anton are going to LA in the end of January so that will be lots of fun.

How inspiring isn’t this collage above? It might be one of my favorites I’ve done so far. That Chanel backpack is just to die for, so freaking cool. And I’m still obsessing over those gucci belts but they are so hard to find in my size. I literally love every inch of this collage.

//

Kan ni fatta att det redan är 18 januari? Är dock glad att denna månad springer förbi för i Februari kommer mina älskade vänner från Sverige och hälsar på mig och jag längtar så att jag spricker! Har varit ifrån dom i över 6 månader nu så de ska bli så kul att dom kommer. Men först så ska jag och Anton till LA i slutet av Januari så de ska bli supermysigt:) Som sagt så händer de inte allt för ofta att vi kan resa ihop under säsongen så det gäller att ta vara på de få dagar man får. 

Hursomhelst, hur inspirerande är inte detta kollage ovan? Kan vara en av mina favorit-kollage jag gjort hittills. Bilder kan verkligen få mig att tappa andan, blir alltid så fascinerad av folks skapande av bild. Att något så enkelt kan se så drömmigt ut. Håller ni inte med? Och hur läcker är inte chanel-ryggsäcken ovan? -yes please! Är fortfarande tokig i dessa gucci-skärp ovan men dom är så svåra att få tag på i min storlek. Även den beiga jackan och kamel-koftan kan få flytta in hos mig om dom vill.

8 Responses to “On My Mind January 18th”

 1. Sylvia on

  Love all of it! And really like the new weekend bag you and Anton got. Looks like the perfect size for a long weekend getaway. Also want to wish Anton the best for a complete recovery so he can get back in the game. It was fantastic to watch him play with Brynäs at Gävlerinken, and I hope he can put that knee injury behind him once and for all and come back better than ever. Lycka till to him!

  Reply
  • kiki on

   Tack vad glad jag blir! 🙂 Tycker jag kommit tillbaka i gamet igen och bloggar iallafall 2 ggr om dagen! 😀 Men mer ska de bli och mycket mer om bröllopet kommer framöver när vi planerat mer 🙂 Kram

   Reply
 2. Monika on

  Utrolig kul collage! Hvilket program bruker du til å sette sammen bildene du finner? 🙂 Tusen takk for masse flott inspirasjon på bloggen din, blir alltid så inspirert av bildene du deler!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)