MENU
3:59 | January 20, 2017

Lunch and hair appointment

Daily

Hi fellow readers!

Today I went for lunch with Joni who owns Kitskitchen a soup company. We went to a Vegan/vegetarian restaurant and it was super delicious. After that I went to the hair dresser for a cut and color, I seriously haven’t got a hair cut in almost a year I don’t think so now it feels really nice and healthy. It’s been so damage before so I just wanted to leave it alone for a bit. Cause I feel like when I’ve been cutting my hair it haven’t got any healthier it has just continue to break but now it finally starting to get healthier again. The pictures above was taken couple of days ago so before I got my hair done. Now I’m gonna make something to eat and watch a movie.

//

Hej rara läsare! 

Idag var jag iväg på lunch med Joni som äger Kitskitchen, ett nyttigt och smarrigt soppföretag. Vi åt på en vegetarisk/vegansk restaurang och de var så himla gott. Efter de åkte jag och fixade håret, blev klippning och färgning. Tror de var ungefär ett år sedan som jag klippte mig sist, hemskt! Men mitt hår har varit så slitet så jag har faktiskt velat låtit de vara och försökt köra mycket inpackningar istället. Tidigare när jag klippt av de slitna så känns de bara som att håret blivit kortare och kortare eftersom de då har gått av på de nya längderna? Någon som haft samma problem? Så nu börjar jag faktiskt få ordning på håret igen och efter att jag lämnade frisören idag känns det väldigt fräscht och hälsosamt. Färgen blev de ingen större skillnad på, bara lite upp-fräschning. Bilderna ovan är tagna för någon dag sedan så innan jag fixade håret. 

4 Responses to “Lunch and hair appointment”

  1. Silje Alice on

    I love your nail color in these pictures! Have a great weekend, Kiki!<3

    PS: If you're curious on reading a little bit about veganism and get a couple of movie recommendations on the subject, you can head over to my blog as I posted a blog post yesterday – "Movies about veganism, animal welfare and the environment that changed my life". Maybe you'll find a little bit of inspiration!<3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)