MENU
5:37 | January 23, 2017

Get The Off Duty Look

Daily
bykiki-off-duty

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here (adlinks)

Hey Babes!

Me and Anton tried to sleep in this morning and woke up at 8am, that’s how good we’re at sleeping in;) haha. But it was kinda nice waking up early on a sunday and then go for brunch together. After brunch we walked around down town for a bit, I had to pick up a piece missing from my purse at Luis Vuitton and then I actually got my hands on a new pair of ray bans (the pair above), so excited to wear them in LA next week.

//

Jag och Anton tänkte sova ut imorse och vaknade innan 8, så bra är vi på att sova ut;) Är de någon som är likadan? Men det var ändå skönt att vakna upp tidigt en söndag och gå på brunch ihop. Sen gick vi en sväng på stan, jag var tvungen att hämta upp en liten sak från Luis Vuitton som hade ramlat av min väska, sen gick vi förbi sunglasses hut och jag slog faktiskt till på ett par ray bans, inga mindre än dom ovan som jag haft ögonen på ett tag nu. Ser fram emot att inviga dom i LA nästa vecka:) 

One Response to “Get The Off Duty Look”

Leave a Reply

  • (will not be published)