MENU
4:11 | January 24, 2017

My Day Through My Phone

Daily,from my iphone

Started my day with some work while Anton was at the rink, then we went out for coffee in the sun, it’s been a beautiful day here in Vancouver so it was perfect to go for a coffee. As some of you may know I’ve been cutting down a lot on coffee this winter but this weather really makes me crave a cup of latte. My skin has also become way better the past months so I feel like I could have a cup of coffee once in a while without it affecting my skin. But I do get really shaky when I drink offee now, I can totally feel the coffin kick in lol. And btw I’m obsessed with these coffee cups, so cute!

//

Började dagen med lite jobb medan Anton var och tränade sen gick vi ut på en kaffe i solen, Vancouver har verkligen bjudit på toppenväder idag. Jag har ju dragit ner ordentligt på kaffe, dricker de knappt alls längre men i detta väder blir jag så otroligt kaffesugen. Min hy har dessutom blivit mycket bättre den senaste tiden så nu kan jag unna mig de mesta igen utan att det påverkar hyn speciellt mycket, dock blir jag väldigt skakig när koffeinet kickar in eftersom jag inte är lika van. Btw, älskar dessa kaffekoppar, så söta!

53a58743-d2b3-4407-97a1-a18f276193c9.jpg

I wore Jeans from Urban outfitters, t-shirt from NA-KD, Sunnies from Ray Ban, jacket from NA-KD and jewelry from Pachulah, here (adlinks)

//

Jag hade på mig jeans från urban outfitters här, t-shirt från Na-kd här, solglasögon från Ray ban här, jacka från na-kd här och smycken från Pachula, här! adlinks 

Then we stopped by Urban Outfitters across the street, I’ve really been loving Urban lately. I found this Pink Floyd t-shirt that I bought. Been looking for a cool rock-tee for a while and this one was just what I’ve been looking for. You can find it here!

//

Sen gick vi in en sväng på Urban outfitters tvärs över gatan, jag har verkligen gillat Urban den senaste tiden. Hittade denna rockiga t-shirt som fick följa med hem, har letat efter en lite “coolare” t-shirt och denna var precis vad jag hade tänkt mig. Ni hittar den här

5 Responses to “My Day Through My Phone”

 1. M on

  Hur påverkar kaffe din hud? Jag får riktigt torr hy vilket jag tror beror på att kaffe är vätskeuttrivande och så dricker jag inte tillräckligt mycket vatten. Borde nog också dra ner mitt kaffeintag på cirka 6 koppar/dag. Men tror jag kommer ha svårt att klara mig utan det haha.

  Reply
  • kiki on

   Oj, ja 6 koppar om dagen var rätt mycket, dra ner på de skulle nog vara bra för både hyn och hälsan:) vet inte exakt hur eller om kaffet var de som påverkade min hy men jag valde att dra ner på kaffe, rött kött, mjölkprodukter för att testa:) jag hade huvudvärk i några dagar men man blir snabbt av med “beroendet” 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)