MENU
2:50 | January 26, 2017

New Baby

shopping
bykiki-classic-chanel-flap-bag bykiki-classic-chanel-flap-bag-2

Hey babes!

So finally I decided to buy a classic Chanel flap bag, I’ve been looking to get one for ages now but I thought they were a bit too expensive.
But I also don’t think you can find a more classic and timeless bag than this one and that’s what makes it so worth it. I pick my designer bags very carefully. I want them to be timeless and something I love to wear for a very long time. I’m actually very happy with every single one of my bags so far.
I ended up buying this one used (but it looks brand new) cause in that way I got a wayy better deal on it. I bought it on Trendsales from Deedee, apparently she’s been selling designer bags for ages and have a very good reparation so I felt very comfortable buying from her.

//

Hej finingar!

Så äntligen bestämde jag mig för att slå till på en classic Chanel flap bag. Jag har klämt och känt och klurat hur länge som helst på detta köp men har tyckt att dom varit på tok för dyra. Men samtidigt så tycker jag att denna väska är den mest klassiska och tidlösa väska du kan ha och därför tycker jag att de är värt de. 
Jag väljer mina designer-väskor väldigt noggrant och tycker att man ska satsa på något tidlöst som du kommer älska länge. Hittills känner jag mig väldigt nöjd med alla mina desingerväskor, tycker att dom är tidlösa och snygga. Jag bestämde mig för att köpa denna väska begagnad (fast den ser som ny ut) eftersom det blev mycket billigare så. Så jag köpte den via Trendsale hos DeeDee som tydligen sålt desinger-väskor i flera år, jag hade hört väldigt mycket bra om henne så de kändes tryggt att köpa därifrån. 

3 Responses to “New Baby”

  1. Lena Nilsson on

    Jag är Väsktokig precis som du är, Vore kul om du kunde lägg upp alla dina väskor ,har följt en del av dom på din blogg.
    Tack på förhand. Kram på dej
    LENA

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)