MENU
17:28 | January 29, 2017

Kristin Sundberg for Na-Kd

Daily

Top by Kristin Sundberg for NA-KD (coming soon) | Shoes from topshop | Skirt from Topshop | Denim Jacket from Na-kd | Sunnies from Ray Ban | Bag from Chanel |

Here I’m showing my first whole piece from my collection for na-kd, a ribbed black top that will come in dusty pink as well. I’m so excited I finally get to show you my whole collection. So stay tuned for more!

Hey babes!

Yesterday we strolled around in Melrose, I love Melrose. It’s so cute and and all the stores are so pretty. It’s not far from where we are staying so we are going back to Urth café for breakfast in a bit and then I think we’re gonna stay by the pool for a little bit. xx

//

Ovan ser ni mitt första “hela” plagg från min kollektion för Na-kd, en svart ribbad top som även kommer finnas i dusty pink. Är så glad att jag äntligen för börja visa upp hela min kollektion för er:) Så stay tuned för mer! 

Hej vänner! 

Igår strosade vi runt i Melrose ett tag, jag älskar verkligen Melrose. Alla söta butiker och restauranger i området, verkligen så mysigt! Det ligger inte alls långt ifrån oss så vi tänkte åka tillbaka dit nu för att äta frukost på Urth Café, sen tänkte vi lägga oss vid poolen ett tag. Vi hörs senare, puss! 

3 Responses to “Kristin Sundberg for Na-Kd”

Leave a Reply

  • (will not be published)