MENU
4:14 | February 4, 2017

Fashion Moodboard

Inspiration
bykiki-fashion-moodboard

 Lace choker, here | Levis vintage jeans, here | Leather skirt, here | Quotes tee, here | Light wash levis vintage jeans, here | Striped shirt, here | Lace, top here | “Rock” tee, here! (adlinks) 

Thought I would share some fashion favorites at the moment. I’ve searched around for similar pieces and linked to them above. I love every single look and will for sure steal some inspiration from it.

I’m currently making chicken and rice and waiting for Anton to come home from the airport. Never made this chicken before so I’m curious to see how it taste. Hopefully good;) Have a wonderful evening you all!

//

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite fashion favoriter just nu. Jag har sökt runt efter liknande plagg som ovan och länkat till dom. Själv älskar jag varje liten detalj och kommer garanterat att stjäla lite inspiration till mina looks framöver. 

Just nu lagar jag kyckling i ugnen och ris, har inte gjort denna kyckling tidigare så är spänd på att see hur de smakar. Förhoppningsvis bra. Nu väntar jag bara på att Anton ska komma hem från flygplatsen, han har varit och träffat ytterligare in läkare i usa för sitt knä. Ha en fantastisk kväll vänner! 

One Response to “Fashion Moodboard”

Leave a Reply

  • (will not be published)