MENU
4:52 | February 7, 2017

On My Mind February 7

on my mind
bykiki-inspiration

Source Pinterest

Hey darlings!

Sharing some inspiration I’ve saved on my Pinterest lately. I love to collect inspiration so that I can go back and look if I have lack of inspiration. Let’s say I would re-decorate a room, don’t know what to wear or in our case find some wedding inspiration for our wedding next year. Then Pinterest is perfect! So above you can see a little bit of what’s on my mind right now.

 I guess I didn’t have much else to share with you right now. As some of you might have seen on my snapchat me and Anton are in Cleveland for a couple of days. Not sure if I can tell you why we’re here yet but I will once I know for sure I can tell you. xx

//

Hej vänner! 

Delar med mig av lite inspiration som jag sparat på min Pinterest den senaste tiden. Älskar att kunna dela upp inspiration i olika kategorier för att sen kika tillbaka när det är något man ska göra. T.ex renovera/möblera om ett rum, om man har outfit-torka, eller om man som i vårt fall ska gifta sig om ett år:) Då är det kul att ha all inspiration sparad på ett och samma ställe. Så ovan ser ni lite vad jag har i tankarna just nu:)

Har egentligen inte mycket annat att dela med mig av just nu. Som ni kanske sett på min snapchat så är jag och Anton på resande fot igen, vi har nämligen åkt till Cleveland i några dagar. Är osäker på om jag får säga varför vi är här än så jag spar på de tills jag vet säkert att jag kan gå ut med de. Puss! 

2 Responses to “On My Mind February 7”

Leave a Reply

  • (will not be published)