MENU
22:45 | April 6, 2017

On My Mind April 6th

on my mind
bykiki-inspiration

Hey babes! 

On Sunday April 9th the hockey season is officially over for us, feels so crazy that we’re going home in a week or two. I’m so excited to come home to our own home but most of all to see our family and friends again, miss having them around. Me and Anton is also planning on going on a vacation, it looks like we will be going to the Maldives, have any of you been there? Did you love it? I’m really excited. 

I’m also going to redecorate the apartment a little bit, getting a new dining table and new chair, but I can’t find any chairs that I love?! Or I do love the Gubi chairs in the left bottom corner but they are so expensive and you can’t really wash them? I guess we will have to stand up for a bit;) I’m also going to take a weekend off with my girls to go look at wedding dresses in Stockholm. Gives me butterflies every time I write about the wedding haha. But I’m really excited to start sharing more actual wedding stuff more than just “inspiration”. Have a good one you guys! x

// 

Hej vänner! 

På söndag, den 9e april så är hockeysäsongen officiellt över för oss här borta, känns helt galet att vi åker hem om en eller två veckor? Så taggad! Längtar till att få komma hem till vårt egna hem men främst att få ha våra familjer och mina vänner runt oss igen. Sen ska jag och Anton på semester tänkte vi, de ser ut som att de kan bli Maldiverna men vi har inte bokat något än. Har någon av er varit där? Gillade ni de? 

Jag kommer även att göra om lite i hemmet, som sagt så blir de nytt köksbord och stolar, men har inte hittat några stolar som jag älskar än. Eller jo jag älskar Gubi stolarna (bilden längst ner till vänster) men dom är så galet pricy och dessutom svåra att tvätta. Så vi får nog stå upp ett tag;) Sen blir de en helg i Stockholm med mina fina pärlor för att leta bröllopsklänning till mig. Varje gång jag skriver om bröllopet får jag fjärilar i magen, känns så overkligt. Längtar tills jag kan börja dela med mig av mer verkligt material från bröllops-planerandet än bara “inspiration” som de blivit nu. Ha en grym dag vänner! x

Leave a Reply

  • (will not be published)